Mst tch
Borduren Bedrukken Portfolio Inpakservice Actie's Logo Etsen Opties Producten Digitaliseren Prijzen Bestellen Kerst/Kado Idee

Mstitch  ©  2008             Algemene  Voorwaarden            Privacy

BEDRUKKEN


Allereerst zal er een ontwerp gemaakt moeten worden, of in ieder geval een tekst bedacht moeten worden. Deze wordt ingevoerd in een tekenpakket die werkt met vectoren. Afbeeldingen die gemaakt zijn op basis van vectoren kan je onbeperkt in grootte maken, anders dan bij foto's worden deze afbeeldingen niet onscherp. Voordat het tekenpakket de gegevens naar de snijplotter kan versturen is er een vertaling nodig, deze zet de afbeeldingen om naar een voor de snijplotter leesbaar bestand. Zo'n bestand bevat stuurcodes die de folie van voor naar achteren beweegt, het snijmes laat snijden, of van links naar rechts laat bewegen.

De snijplotter kan verschillende materialen snijden, natuurlijk de standaard folie (voor binnengebruik) en de Supertac (voor buitengebruik) maar ook de speciale soorten materiaal als flex- of flockfolie. Deze twee soorten folies worden na het pellen op stof aangebracht en met een hittepers vastgelijmd op de stof. Op die manier kan allerlei kleding van een logo, tekst of merk worden voorzien.


Om te beginnen moet er eerst logo omgezet worden naar een bestand dat de plotter kan lezen. (Liefst ontvangen wij de gevectoriseerde versie van uw logo of tekening (*.EPS, *.WMF), deze bestanden kunnen wij zonder kwaliteits verlies vergroten en verkleinen naar het gewenste formaat. Bezit u een logo of tekening niet in dit formaat dan kunt u ons deze ook in het gangbare afbeeldingsbestanden aanleveren. (*.JPG, *.BMP enz)). Dit omzetten van een afbeelding naar een bedrukformaat wordt ook wel digitaliseren genoemd). De kosten zijn € 10,00 per logo (eenmalig).


Logo/Tekst zonder bedrukken

Ik snij het logo of de tekst voor u uit en u kunt het zelf aanbrengen op de desgewenste materialen. Kosten voor materiaal ligt natuurlijk aan de grootte van de tekst of het logo. Prijs ligt rond de € 5,00 (bij een logo komt nog wel eenmalig de digitaliseerkosten)


Logo/Tekst met bedrukken

Uw logo/tekst op een t-shirt, poloshirt, tas of bv schort. Dit alles is mogelijk, bedrukken op aangeleverde artikelen is ook mogelijk, echter het bedrukken hiervan geschiedt op uw eigen risico. Prijs hiervoor is in overleg.


Meerkleurentransfer

Met de nieuwe OKI-printer die ik sinds kort in mijn bezit heb, kan ik ook kleuren afbeeldingen/logo’s printen. De afbeelding wordt eerst op een speciaal papier geprint. Met de pers wordt daar een speciale lijmlaag op gedrukt, en dan is de afbeelding klaar om op bv een shirt te worden gedrukt. Maximale formaat is A4. Prijzen hiervoor variëren per aantal, een afbeelding in A4 formaat kost ongeveer € 9,95 (afhankelijk hoeveelheid inkt wat gebruikt wordt)