Mst tch
Borduren Bedrukken Portfolio Inpakservice Actie's Logo Etsen Opties Producten Digitaliseren Prijzen Bestellen Kerst/Kado Idee

Mstitch  ©  2008             Algemene  Voorwaarden            Privacy

VRAAG EN ANTWOORD


V: Ik krijg een melding als ik de prijzen op wil vragen


A: Indien de onderstaande melding verschijnt:"Deze website gebruikt een scriptvenster waarin u  om informatie wordt gevraagd. Als u deze website vertrouwt, klikt u hier om door scripts gestarte vensters toe te staan”, ga als volgt te werk:

Klik op Internet explorer

Klik op extra

Internetopties

Beveiliging

Aangepast niveau

Ga helemaal naar onder en klik op inschakelen bij

Websites mogen om informatie vragen met behulp van scriptvensters


V: Ik krijg een melding als ik op de foto klik


A: Een webpagina die op uw computer wordt weergegeven, probeert een script of ActiveX-besturingselement uit te voeren. Als u wilt toestaan dat het besturingselement wordt uitgevoerd, klikt u op de informatiebalk en klikt u op Geblokkeerde inhoud toestaan.


V: Hoe kan ik de prijslijst openen?


A: Inmiddels zijn de prijzen openbaar, je kunt ze afdrukken door op printen te klikken, dan krijg je een pdf-formaat die je uit kunt printen.


V: Hoe kan ik bestellen?


A: Ga naar bestellen en vul het juiste formulier in, je krijgt dan een e-mail terug met alle gegevens daarin en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.  


V: Welke bestanden kan ik toesturen.


A: Liefst ontvangen wij de gevectoriseerde versie van uw logo of tekening (*.EPS, *.WMF). Deze bestanden kunnen wij zonder kwaliteits verlies vergroten en verkleinen naar het gewenste formaat. Bezit u een logo of tekening niet in dit formaat dan kunt u ons deze ook in het gangbare afbeeldingsbestanden aanleveren. (*.JPG, *.BMP enz)


V: Wat zijn de kosten als ik het artikel wil laten toesturen?


A: Ik hanteer de gewone TNT tarieven, dit komt neer op € 6,95 voor een basispakket van 0-10 kg.


V: Hoe krijg ik een handdoek in mijn eigen handschrift?


A: Schrijf je naam met een zwarte viltstift op een papier. Scan deze in, sla dit bestand op als een bmp-file.Mail deze, ik zorg ervoor dat je eigen handschrift mooi geborduurd op een handdoek komt te staan.


V: Als ik iets anders wil dan op de site staat?


A: Stuur via contact een mailtje naar ons met je verzoek en wij zullen proberen een zo goed mogelijk voorstel te doen.