Mst tch
Borduren Bedrukken Portfolio Inpakservice Actie's Logo Etsen Opties Producten Digitaliseren Prijzen Bestellen Kerst/Kado Idee

Mstitch  ©  2008             Algemene  Voorwaarden            Privacy

BADGE

Een badge wil zeggen dat wij uw borduurwerk maken op speciale verstevigde stof. U kunt die dan zelf ergens op naaien en er weer afhalen indiende kleding verouderd of te klein is om deze vervolgens weer op ander kleding te bevestigen.


Het borduren gebeurt met de grootste zorg. Voor het borduren, wordt de ondergrond verstevigd, en wordt ook de bovenkant van een borduurvlies voorzien, wat voorkomt, dat de steken in de stof worden getrokken. Nadat er door ons een proefmodel is geborduurd, wordt er samen met u bekeken of dit voldoet aan uw wensen.

LOGO BORDUREN

Borduren geeft een professionele uitstraling aan uw bedrijfskleding, en het heeft als bijkomend voordeel dat het langer mooi blijft als bedrukken. De geborduurde logo’s gaan negen van de tien keer langer mee dan het textiel waarop het geborduurd is. Dit komt mede door de kwaliteit van de garen die ik gebruik.  Het logo van je bedrijf of vereniging op poloshirt, fleecetrui, cap of natuurlijk op een handdoek. Leuk als relatiegeschenk. Maar zeker als je gaat sporten, kun je,  je handdoek showen waarop het logo van je vereniging staat met bijvoorbeeld jou naam daarbij. Een standaard prijs is voor logo’s niet mogelijk, de prijs is afhankelijk van het aantal kleuren, het formaat en hoeveel werk het digitaliseren is. Als het logo eenmaal gedigitaliseerd is wordt het bewaard en kun je altijd nog artikelen bestellen met je logo. Klik hier voor een prijsindicatie.


LOGO BEDRUKKEN

Een snellere en goedkopere manier om je logo te op kleding te krijgen is bedrukken.  Het logo van je bedrijf of vereniging op (polo)shirt, overhemd of helm en zelfs op je auto. Leuk als relatiegeschenk.  Een standaard prijs is voor logo’s niet mogelijk, de prijs is afhankelijk van het aantal kleuren, het formaat en hoeveel werk het digitaliseren is. Als het logo eenmaal gedigitaliseerd is wordt het bewaard en kun je altijd nog artikelen bestellen met je logo. Klik hier voor een prijsindicatie.